Billige kogebøger leveret lige til døren
nyhedsbrev
Simremad & ting der tager tid

Simremad & ting der tager tid

af Claus Christensen


ButikPrisGå til butik
GuccaTjek prisenTil butik
SAXOTjek prisenTil butik
CDONTjek prisenTil butik
 
Beskrivelse
"Simremad og ting der tager tid" er skrevet af fem unge mænd og deres mesterlærer, den omfangsrige og legendariske "Røde" Claus Christensen, der har stået for deres kulinariske opdragelse i kælderkøkkenet under hans restaurant Gammel Mønt. I årevis har de arrangeret fælles madaftener, oftest med skønne, klassiske retter som coq au vin, ossobucco og confit de canard. Simremad har de skrevet, fordi de gerne vil give deres hengivenhed til køkkenet videre og dele ud af deres mange anekdoter og røverhistorier, der gør deres mad til mere end bare føde. Simremad er en hyldest til sanserne og en påmindelse til alle om at putte lidt mere kærlighed ned i gryderne. Claus og hans disciple vil have duften tilbage i vores køkkener, og de insisterer på, at maden og måltidet skal have lov at tage mere af vores tid. Så grib den tungeste gryde, du ejer, ryd en dag i kalenderen og lad dig forføre af de fortryllende retter!
ISBN: 9788791693434
Forfatter: Claus Christensen
Forlag: People's Press
Sprog: Dansk
Sideantal: 258
Udgivelseår: 2005
Indbinding: Indbundet
Kategorier: Danske kogebøger, Simremad
Bøger af Claus Christensen
Simremad & ting der tager tid
Simremad & ting
af Claus Christe
Se flere detaljer om Simremad & ting der tager tidSe flere detaljer om Simremad & ting der tager tid

Simremad
Simremad
af Claus Christe
Se flere detaljer om SimremadSe flere detaljer om Simremad